Aluminiumconstructies

Houttekier Bachen is gespecialiseerd in dekzeilen op maat. Steeds meer kwam echter ook de vraag naar aanpassingen aan aanhangwagens enz. Om de klant een totaalservice te bieden hebben we onze werkzaamheden daaraan aangepast. We kunnen uw aanhangwagens e.d. verhogen of uitbreiden zoals u zelf wilt. Uiteraard kunnen we die dan ook van het juiste zeil voorzien. Bel vandaag nog voor meer info!


Aanhangwagens en toebehoren

Op ieder model van aanhangwagen wordt bij ons een zeil gemaakt op maat en naar de wens van de klant. Voor de constructie van een frame of wijzigingen aan bestaande frames kan men bij ons ook terecht.


Alubuizen

Als u bij ons komt met uw kipper of walking-floor voor een nieuw zeil of eventueel voor een herstelling. Wij hebben alles wat er nodig is om u een perfecte service te geven. Dat wil zeggen dat we de alu-buizen en da alu-lat kunnen vervangen of herstellen wat u heel wat heen-en -weer gedoe bespaart.


Allerlei

Naast ons uitgebreid gamma aan dekzeilen hebben we ook verschillende toebehoren. Alles wat nodig is om een schuifgordijn, dakzeil, huif of rolbache goed te doen functioneren hebben we in ons assortiment. Van runners tot patentbeugels, daktogen en vouwplaten tot elastieken en railhouders en zo veel meer.