Bachen en Dekzeilen

Houttekier Bachen maakt dekzeilen in alle formaten en kleuren. U kan de dekzeilen ook laten bedrukken in full color. Wenst u uw spullen droog en proper te houden tijdens bijvoorbeeld het verven? Dan is een dekzeil de ideale oplossing! Met behulp van zeilringen kan u het dekzeil ergens aan bevestigen. Wij beschikken over dekzeilen in verschillende maten en kleuren! Aarzel niet ons te contacteren op 051 74 71 70 voor meer informatie over dekzeilen of bachen!


Schuifzeilen en schuifdaken

Onze schuifzeilen worden gemaakt volgens de EN-norm. De zeilen bestaan uit 900g/m² en wordt gelast met hf-band conform de norm. Ook onze full-collor schuifzeilen zijn van de allerbeste kwaliteit en duurzaamste vernis!! opspanbuizen en opspanners hebben wij ook in ons gamma. Natuurlijk maken en monteren wij ook de schuifdaken en eventueel vervangen wij de constructie of vouwplaten


Vrachtwagens en containers

Wij maken allerhande zeilen/bachen voor vrachtwagens en containers. Dit varieert van oprolbachen stofnetten tot platte zeilen en zeilen naar de wens van de klant! wij doen ook alle herstellingen van de zeilen tot en met de alu-buizen en opspanners.


Netten en filterdoeken/stofnetten

Wij maken ook netten voor open containers of trailers. deze netten zijn licht maar stevig en ideaal om snel containers af te dekken. Deze netten zijn te verkrijgen in alle mogelijke afmetingen naargelang de lengte en breedte van de container. daarnaast produceren en monteren wij ook filterdoeken en bovenbachen op containers. deze worden vooral gebruikt om zaagmeel, fijn stof ,vlaslemen,houtkrullen etc. in te blazen. de filterdoeken dienen om ingeblazen stof van lucht te scheiden.Deze worden bevestigd met stevige alu-latten die aan de container worden vastgemaakt door middel van bouten. de bovenbachen dienen uiteraard om het stof droog te houden en worden bevestigd met elastieken.


Gordijnen en scheidingswanden

Wij maken ook scheidingswanden voor de industrie. dit kan zowel dienen om het stof of vuiligheid tegen te houden alsook om het warmteverlies in een grote ruimte te minimaliseren. alle toebehoren zijn bij ons aanwezig. van plafond- tot muurbeugels tot rails en bevestigingen.


Hobby en vrije tijd

Natuurlijk kan men zeilen gebruiken voor alle doeleinden. zowel voor bescherming als festiviteiten onder de vorm van tenten, verandazeilen etc...